menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας και δεινοπαθοιύν πολλοί πολίτες αυτής της χώρας κτυπούν την πόρτα του "Ε" πολλοί συνάνθρωποί μας. Κάποιοι απο αυτούς δεν έχουν μεταξύ των άλλων και στέγη. Βεβαίως, ο "Ε" απλωσε την αγκαλιά του και προς τους αστέγους λειτουργώντας 4 μικρούς χώρους φιλοξενίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι έχει αναλάβει την φιλοξενία όλων των αστέγων της περιοχής. Αυτό είναι θέμα των κοινωνικών υπηρεσιών της Πολιτείας, η οποία αδυνατεί πια να ανταπεξέλθει. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ προς όλους τους συμπλίτες μα:΅
1. Ο "Ε" είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία δεν έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ απο κανένα κρατιοκό φορέα. Στηρίζεται στην πρόνοια του Θεού, τις προσφορές των φίλων του και στο ζήλο των 125 εθελοντών του.
2. Δεν έχει την δυνατότητα να αντιμετωπείσει συνολοκά όλα τα περιστατικά που παρουσιάζονται καθημερινά. Βοηθά στο μέτρο του δυνατού.
3. Ζητά την οικονομική στήριξη όλων των συμπολιτών μας για να αντέξει στο οικονομικό κόστος της λειτουργίας των τεσσάρων χώρων φιλοξενίας.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου