menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ "

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών κατοίκων της περιοχής Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού η ΕΤΗΣΙΑ εκδήλωση του Παραρτήματος του «Ε» στον Αλμυρό. αφιερωμένη στηνη «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ» που θέσπισε το Δ.Σ. του «Ε» από τα πρώτα χρόνια της διακονίας του.(1995).
Η γιορτή ξεκίνησε με προσλαλιά του υπευθύνου του Παραρτήματος του Συλλόγου μας «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», π. Χρήστου Μπούντη. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία του ΚΑΠ.Η Αλμυρού σε δύο ενότητες. Τη χορωδία διηύθυνε ο καθηγήτρια μουσικής και μαέστρος κ. Μαριάννα Σαμαρτζή. Ιδιαίτερο τόνο έδωσε και η παρουσία των δυο φοιτητών, του Αλέξανδρου και του Ανδρέα (από την Κρήτη), οι οποίοι έπαιξαν και τραγούδησαν Κρητικά τραγούδια.. Κατά την εκδήλωση απαγγέλθηκαν διάφορα κείμενα των μαθητών κρατουμένων του Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου, τα οποία έχει εκδώσει ο «Ε». Την κεντρική ομιλία της γιορτής εκφώνησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, π. Θεόδωρος Μπατάκας με θέμα: «Οι εμπειρίες μου από την καθημερινή διακονία του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ». Χαιρέτησε δε την εκδήλωση και εκπρόσωπος των εργαζομένων των φυλακών Κασσαβετείας, τονίζοντας την ανάγκη που έχουν οι κρατούμενοι από την αγάπη και την συμπαράσταση όλων και κάλεσε τα μέλη του «Ε» να πραγματοποιήσουν στην φυλακή μια τέτοια εκδήλωση , όπως εκείνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Στην είσοδο της αιθούσης μέλη του Συλλόγου είχαν εκθέσει προς πώληση διάφορα βιβλία, DVD & CD που έχει εκδώσει ο Σύλλογος, καθώς και κοσμήματα που δημιούργησε ομάδα φοιτητριών για την οικονομική στήριξη του «Ε». Με τη Χάρη του Θεού αυξάνονται τα μέλη του Συλλόγου μας και στον Αλμυρό.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου