menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Σ " Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 & ώρα 6,30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη 152) έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ των εθελοντών του Συλλόγου μας. Τα θέματα που θα απασχολήσουν την σύναξη είναι τα εξής:
1. Απολογισμός δραστηριότητος και διακονίας του Συλλόγου κατα το προηγούμενο Ιεραποστολικό έτος 201Ο -2011.
2. Προγραμματισμός του νέου Ιεραποστολικιού έτους 2011 -2012.
3. Οργάνωση τομέων διακονίας:
Α΄ Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ"
Β΄ Κέντρο Υποδοχής Κρατουμένων "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"
Γ΄ Παράρτημα του Συλλόγου "ΚΑΤΑΦΥΓΗ" στον Αλμυρό.
Δ΄ Τομέας Φυλακών.
Ε΄ Τομέας Κρατητηρίων
ΣΤ΄Ομάδα φοιτητών δημιουργίας κοσμημάτων
Ζ΄ Εκπομπή στον Ρ/Σ της Τοιπικής μας Εκκλησίας κ. α.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Εκ του Δ. Σ. του Σλλόγου μας

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ""

Κατα μαθηματική ακρίβεια, αυξάνονται οι άστεγοι και στην περιοχή μας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμμία υποδομή φιλοξενίας αστέγων απο πλευράς κρατικών υπηρεσιών. Το πρόβλημα είναι ακόμη πιο έντονο σε περιπτώσεις που ολόκληρες οιοκογένειες βρίσκονται
κυριολεκτικά στο δρόμο. Ο Σύλλογος, με τη χάρη του Θεού και την έμπρακτη αγάπη κάποιων συνανθρώπων μας, λειτουργεί τρεις μικρούς χώρους φιλοξενίας -στο κέντρο του Βόλου - και φιλοξενεί καθημερινά αστέγους. Σήμερα, φιλοξενούνται απο τον Σ. πέντε (5) συμπολίτες μας άστεγοι: μία τριμελής οικογένεια και μια γυναίκα και ένα σαραντάχρονος ασθενής (μετα απο παράκληση εκπροσώπου της κοινωνικ΄'ης πρόνοιας).Για να συνεχίσουμε την διακονία αυτή θα πρέπει οι συμπολίτες μας να ενισχύουν οικονομικά τον Σύλλογο. Έρχονται δύσκολες ημέρες και "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" με τους εθελοντές του θα κληθούν να αγκαλιάσουν πολλούς αναξιοπαθούντες αδελφούς.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΛΑΣΓΟ: "ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για τγην λευτεριά & την κράτηση"

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 8,30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ με τίτλο:"ΜΥΘΟΙ & ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ & ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ" με τον εκπαιδευτικό, συγγραφέα και παραμυθά ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΛΑΣΓΟ. Την παράσταση πλαισιώνουν και οι καλλιτέχνες:ΚΙΘΑΡΤΑ -ΤΡΑΓΟΥΔΙ:Λία Λεφάκη & ΚΑΝΟΝΑΚΙ:Δομνίκη Μαυρίδη. Η παράσταση απευθύνεται προς όλους. Μπορούν να την παρακολουθήσουν και παιδιά από 5 χρονών. ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ:3,00Ε για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011