menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ.jpg
       Η μικρή Ραφαέλα, μαθήτρια της Β΄Τάξεως του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, δημιούργησε με τα χεράκια της αυτόν τον υπέροχο πίνακα ζωγραφικής με θέμα την ΕΛΠΙΔΑ. 
    Θερμά συγχαρητήρια στη μικρή μαθήτρια, με το σπουδαίο ταλέντο της, στους ευλογημένους γονείς της και στη δασκάλα της, στην οποία αποστείλαμε την εξής επιστολή: "Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί Σας, για να Σας συγχαρούμε για την μαθήτρια Σας Ραφαέλα Κων/νου Τίγκα. Η Ραφαέλα,  δημιούργησε έναν υπέροχο πίνακα ζωγραφικής, με πολλούς συμβολισμούς και μηνύματα, για τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους της σημερινής μας εποχής. Ο Σύλλογός μας, αξιοποίησε την όμορφη παιδική ζωγραφιά άμεσα δημιουργώντας μία ευχετήρια καλοκαιρινή κάρτα, την οποία θα παραλάβουν 250 περίπου κρατούμενοι που βρίσκονται στους χώρους κράτησης της περιοχής μας (δυο φυλακές και τρία κρατητήρια). Το μήνυμα της ελπίδας δεν θα έβρισκε καλύτερο τρόπο να εκφραστεί παρά μόνο μέσω μιας παιδικής ζωγραφιάς.
      Για τους λόγους αυτούς, αποφασίσαμε να την βραβεύσουμε στη μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου μας για τον Άγιο Λουκά Αρχιεπίσκοπο Κριμαίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 και ώρα 8: 30 μ.μ. στο Θερινό Κινηματογράφο «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ» Βόλου.
     Σας συγχαίρουμε και Σας ευχαριστούμε θερμά για την ποιοτική διακονία που προσφέρετε στα παιδιά μας. Ευχόμαστε ο καλός Θεός να Σας ενδυναμώνει στο δύσκολο, ευαίσθητο και θεάρεστο έργο σας". 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου