menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ



Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ
Γ Ι Α   Τ Ο Ν   Α Γ Ι Ο   Λ Ο Υ Κ Α,
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ  
   Π Ρ Ο Σ Τ Α Τ Η   Τ Ω Ν   Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ω Ν ΤΟΥ «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

    Ο Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος », θα πραγματοποιήσει διάφορες εκδηλώσεις επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Ιεράς Μνήμης του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως & Κριμαίας και  Προστάτη των εθελοντών του. 

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013  
  1. Στις 6:30 μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ιερό  Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.
  2. Στις  8:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ στο θερινό κινηματογράφο «ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ » - στην παραλία του Βόλου – με θέμα: «Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ». Πρόκειται για την πνευματική διαθήκη που άφησε ο Άγιος Λουκάς στα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του. Συμμετέχει: Βυζαντινός χορός με Υπεύθυνο τον κ. Ευστάθιο Γραμμένο, Λαμπαδάριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, που θα ψάλλει εκκλησιαστικούς ύμνους από τις Ιερές Ακολουθίες του Αγίου Λουκά και απαγγέλει το κείμενο: ο κ. Δημήτριος Τανάγια, εκπαιδευτικός.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 & ώρα 7:00 π.μ. - 9:30 π.μ.
  1. θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον  Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων μελών, δωρητών, εθελοντών και συνεργατών του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»
  2. Κατά τη διάρκεια των Ι. Ακολουθιών θα τίθεται σε προσκύνηση ένα μικρό τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά που φυλάσσεται στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου

 


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου