menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" ΑΠΈΚΤΗΣΕ ... ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ !!!

      
     Την περίοδο αυτή της μεγάλης πνευματικής κρίσεως υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται χειρότερα από τα άλογα ζώα. Μάλλον τα ζώα γίνονται καλύτερα παραδείγματα ζωής από τους "ανθρώπους".

      Κάποιος συνάνθρωπός μας, νεαράς ηλικίας, εγκατέλειψε την κοπέλα του, με την οποία βάδιζαν για γάμο, επειδή στην κοιλιά της είχε το παιδί του. Τις έβαλε, λοιπόν, το δίλημμα: "εμένα ή το παιδί". Εκείνη, αν και μικρή στην ηλικία - κάτω των είκοσι - σκέφθηκε ήρεμα και απεφάσισε να πειθαρχήσει στο Θεό και όχι στον "αγαπημένο της" που ήθελε να την οδηγήσει στην έκτρωση. Πέρασαν οι εννέα μήνες και ήλθε η ευλογημένη στιγμή του τοκετού. Γεννήθηκε ένα υγιέστατο παιδάκι που έφερε χαρά και ευλογία στο φτωχόσπιτο της κοπέλας, η οποία είναι άνεργη, άπορη και ανασφάλιστη. Ο "πατέρας" του παιδιού δεν έδωσε καμία σημασία στο ερχομό του.
   
      
Ποιος θα στηρίξει την μητέρα και το νεογέννητο; Ποιος θα ενδιαφερθεί για το βρεφικό γάλα, τις πάνες, τα φάρμακα, τα ρουχαλάκια του κ.λ.π.; Πως θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί;










Φροντίζει το ζώο για να μην πεθάνει.
Κι όμως κάποιοι ζητούν τον θάνατο του παιδιού τους!!!


    Κι όμως η Πρόνοια του Θεού λειτούργησε και αγκάλιασε και τους δυο. Οι άνθρωποι του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" κινήθηκαν άμεσα και άρχισαν να τις προσφέρουν τα απαραίτητα. Ψυχολογική και πνευματική στήριξη, οικονομική βοήθεια, τα αναγκαία για το παιδί και την μητέρα και ό,τι άλλο θα χρειαστούν στο μέλλον. 
     Ο Σύλλογος, "απέκτησε" και μωρό.
  
       Ζητούμε από τους φίλους μας στήριξη: πάνες, παιδικές τροφές, βρεφικό γάλα, ρουχαλάκια για το "ΜΩΡΟ ΜΑΣ" και χρήματα - όποιος επιθυμεί - για την μηναία στήριξή τους. 


Ετοιμαζόμαστε και για τη βάπτιση του μωρού.
 
Διάφορα στοιχεία για τον «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ»
  Επικοινωνία   με   τον  Σύλλογο:  oestavromenos@gmail.com
ΓΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  υπέρ της διακονίας του
Τραπεζικός λογαριασμός ταμιευτηρίου στην Εθνική τράπεζα:

ΕΤΕ 201/296205-53


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου