menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

"Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" στις φυλακές Κασσαβετείας και στην "ΚΑΤΑΦΥΓΗ" του Αλμυρού.

Φυλακές Κασσαβετείας (Παράρτημα ανηλίκων)


20946 1277917440440 1605131215 30719306 2139877 n
       Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 μια ομάδα παιδιών που βρήκαν στοργή και αγάπη στον "ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως (Θεσσαλονίκης), θα επισκεφθεί το Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας, όπου θα προσφέρει ψυχαγωγικό πρόγραμμα στους ανηλίκους κρατουμένους .Επικεφαλής της νεανικής συντροφιάς θα είναι η ψυχή, ο ιδρυτής και ο Υπεύθυνος  του "ΦΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ο  Πανοσ. Αρχιμ. π. Αθηναγόρας Λουκατάρης.



Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. το Παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" στον Αλμυρό "ΚΑΤΑΦΥΓΗ" θα πραγματοποιήσει καλλιτεχνική εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο του Μητροπολιτικού Ι.  Ναού Αγίου Δημητρίου Αλμυρού με τη συμμετοχή των παιδιών του "ΦΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ". Κύριος ομιλητής της γιορτής θα είναι ο Αρχιμ. π. Αθηναγόρας Λουκατάρης. Στην εκδήλωση θα παραστούν και μέλη του "Ε" με επικεφαλής τον π. Θεόδωρος Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ.

Από εκδήλωση για την "ημέρα του φυλακισμένου" στον Αλμυρό.



                           "Ο ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
"Το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων "ΡΟΜ"  είναι φορέας έμπρακτης αγάπης προς τα εξαρτημένα παιδιά που καθημερινά εγκλωβίζονται στο παιχνίδι του θανάτου καθώς και προς τα παιδιά των ROM που τόσο βίαια και πρόωρα χάνουν την παιδική αθωοτητά τους εξυπηρετώντας απάνθρωπα συμφέροντα".



ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 
ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. κ. ΒΑΡΝΑΒΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ π. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΛΟΥΚΑΤΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου