menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ" ΣΤΟ ΒΟΛΟ.


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6η απογευματινή η κεντρική εκδήλωση του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" εξ αφορμής του εορτασμού του Ιερομάρτυρος Ελευθερίου και της "ΗΜΕΡΑΣ  ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ"


Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του π. Θεοδώρου Μπατάκα, Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου, ο οποίος ενημέρωσε τους πολυπληθής προσκεκλημένους για την εικοσάχρονη πορεία του "Ε" και την πλούσια δραστηριότητά του εντός και εκτός του Νομού Μαγνησίας. Στη συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση η κ. Χριστίνα Μορφωνιού, Υπεύθυνη των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βόλου "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", που είχε και την ευθύνη του καλλιτεχνικού μέρους της γιορτής. Ακολούθως, οι καθηγητές και οι μαθητές των σχολείων του "ΠΡΟΜΗΘΕΑ" παρουσίασαν μ' ένα καταπληκτικό τρόπο τη  θεατρική παράσταση: "Οι καλικάντζαροι και η αγέλαστη πολιτεία" (των αδελφών Κατσιμίχα).

 Γέμισε η σκηνή από 50 παιδιά, ντυμένα με πολύχρωμες στολές, που έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους: Μαριάννας Σαμαρτζή, Κατερίνας Βαλατσού κ.α. Ήταν μια καλοστημένη θεατρική παράσταση   που τα είχε όλα. Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Μορφωνιού, στους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς των παιδιών που βοήθησαν υποδειγματικά. Πριν τη λήξη της εκδηλώσεως, ο κ. Τάσος Γούκος, Διευθυντής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου Ν. Ιωνίας,  παρέδωσε εξ' ονόματος του σχολείου του στον π. Θεόδωρο,  ένα πουγκί με χρήματα προς ενίσχυση του έργου του "Ε" που ήταν καρπός αγάπης των δασκάλων και των μαθητών του Σχολείου.Την εκδήλωση έκλεισε  ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος που συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως.








▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου