menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ του Ι. Μητρ/κού Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου

Με τη χάρη του Θεού, τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου και την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Ιγνατίου, τα μαθήματα της Ενοριακής Σχολής Γονέων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 5:30 μ.μ. - 7:30 μ.μ. κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
  • 5:30 μ.μ. - 6:20 μ.μ. θα τελείται ο Παρακλητικός κανών του Αγίου ΛΟΥΚΑ Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και Αγίου Γρηγορίου του Ε΄- στην "ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ" του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου. Κατά την ώρα της ακολουθίας θα τίθεται προς προσκύνηση και τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου.
  • 6:30 μ.μ. - 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιούνται τα εβδομαδιαία μαθήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ, στην κεντρική αίθουσα της "ΚΑΤΑΚΟΜΒΗΣ" (ομιλία και διάλογος).



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

  • ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ: "ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΥ" (β΄ μέρος). Θα δίνεται η ευκαιρία στους πιστούς να θέτουν γραπτές ερωτήσεις και θα λαμβάνουν υπεύθυνες απαντήσεις από τους ομιλητές που θα εναλλάσσονται κατά χρονικά διαστήματα.  Τα θέματα θα έχουν σχέση: με την πνευματική, εκκλησιαστική και λειτουργική  ζωή των μελών της οικογένειας. Κατά διαστήματα όμως θα αναπτύσσονται και άλλα ενδιαφέροντα θέματα: επίκαιρα, ιατρικά, παιδαγωγικά, ψυχολογικά κ.α.
  • ΚΥΡΙΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ και υπεύθυνος της Σχολής θα είναι ο Πρωτοπρ. π. Θεόδωρος Μπατάκας, εφημέριος του Ναού.
  • ΟΙ ΣΥΝΑΞΕΙΣ  θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα - εκτός αργίας
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ σύντομων γραπτών ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ και στο E-MAIL: oestavromenos@gmail.com
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τα θέματα που θα αναπτύσσονται κάθε Δευτέρα και ηλεκτρονική ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ όλων των ομιλιών στο διαδίκτυο: http://estavromenos.blogspot.gr/
  • ΑΚΟΥΤΕ τις ομιλίες και από την "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ", τον Ρ/Σ της Ι. Μ. Δημητριάδος, κάθε Δευτέρα μεσημερι.
  • ΕΙΣΟΔΟΣ  ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ
17 - 10 - 2016 και ώρα 5:30μ.μ.
με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου