menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

"Δεν θα με γνωρίζει ο Θεός όταν πεθάνω"


Πέθανε σε ηλικία 57 ετών από καρδιακή προσβολή ο Πιτ Μπερνς τραγουδιστής του συγκροτήματος Dead Or Alive από το Λίβερπουλ που έγραψε ιστορία την δεκαετία του 1980 με πολλά τραγούδια στο αμερικανικό Top 20 και στο Billboard Hot 100.

Η εκκεντρική παρουσία του με το έντονο μακιγιάζ και αργότερα με τις αλλεπάλληλες πλαστικές εγχειρήσεις, αλλά και ο εκρηκτικός χαρακτήρας του κρατούσε τον Πιτ Μπερνς συνεχώς στην επικαιρότητα. Το 2006 είχε πάρει μέρος στο Celebrity Big Brother στη Βρετανική τηλεόραση.

Η μανία με τις πλαστικές επεμβάσεις άρχισε πριν από 20 χρόνια όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί: “Κατάλαβα ότι ήμουν μια οπτική οντότητα και έπρεπε να δείχνω όμορφος. Είχα σπασμένη μύτη. Κάποιος στο Λιβερπουλ μου είχε ρίξει κουτουλιά και η μύτη μου είχε στραβώσει.”

Το αποτέλεσμα της επέμβασης ήταν πολύ άσχημο, καθώς, όπως ο ίδιος είχε αφηγηθεί, δεν είχε μείνει ίχνος από την μύτη του. Ετσι άρχισε μια σειρά από επεμβάσεις και χάθηκε κάθε έλεγχος. Δεν θα με γνωρίζει ο Θεός όταν πεθάνω.

Η τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του ήταν μόλις πριν από ένα μήνα σε ένα άλλο ριάλιτι για ακραίες πλαστικές εγχειρήσεις στο βρετανικό Channel 5. Ο Μπερνς δήλωσε ότι έχει χάσει τον λογαριασμό για το πόσες φορές έχει μπει στο χειρουργείο: “Πιθανότατα έχω κάνει 300 επεμβάσεις . Ελπίζω όταν θα είμαι 80 ετών και πεθάνω, θα πάω στους ουρανούς και ο Θεός δεν θα με αναγνωρίσει”.

Εδώ και καιρό οι πιστοί θαυμαστές του τον καλούσαν μέσω εκστρατειών στο διαδίκτυο να σταματήσει τις εγχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτά παθαίνουν όσοι άνθρωποι θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα των ανθρώπων για να αποκτούν χρήματα, δόξα και θαυμαστές. Τελικά, ο άνθρωπος όταν δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα του, αυτή που του έδωσε ο Θεός, και προχωρεί σε τεχνικές παραποίησης του προσώπου του, τότε γελοιοποιείται ενώπιον " αγγέλων και ανθρώπων ". Ευτυχής είναι ό άνθρωπος που αποδέχεται την ηλικία του και όλα όσα την ακολουθούν. Η παραποίηση του προσώπου με χρώματα και χειρουργικές επεμβάσεις ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ.
π. Υ.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου