menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η Τοπική μας Εκκλησία στηρίζει και τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ και το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Βόλου.

Την Τετάρτη 26/07/2017, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων  Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» («Ε»), παρέδωσε σε εκπρόσωπο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ  ΖΑΓΟΡΑΣ, μια ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού της περιοχής. Η μεγάλη τουριστική κίνηση που παρατηρείται αυτές τις ημέρες στο Πήλιο, και τα πολλά ατυχήματα, δυσκολεύουν το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού, αν λάβει κανείς υπόψη του και τις ελλείψεις που υπάρχουν.


Την ίδια ημέρα, εκπρόσωπος του «Ε», παρέδωσε στη  Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων - Γηροκομείο Βόλου, τέσσερα  (4) μεγάλα χαρτοκιβώτια με πάνες ενηλίκων προς ενίσχυση των απόρων γερόντων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα αυτό.

Το Κέντρο Διαχείρισης  Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος – που λειτουργεί ως παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» - είναι μια πηγή από την οποία αντλούν πολλά αναγκαία υλικά, όχι μόνο άπορες οικογένειες και εγκαταλελειμμένα πρόσωπα, αλλά και πολλές κοινωνικές υπηρεσίες και νοσηλευτικά ιδρύματα της  ευρύτερης περιοχής μας (Νοσοκομείο Βόλου, τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ: Ζαγοράς, Σκοπέλου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Κισσού, ο Ξενώνας «ΦΙΛΥΡΑ», τα Ιδρύματα του Βόλου: Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο, Άσπρες Πεταλούδες, Κιβωτός του Κόσμου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων κ.α. οι Φυλακές (Κασσαβετείας και Βόλου), τα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας Μαγνησίας κ.α.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου